Ta strona korzysta z cookies (ciasteczek). Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich wykorzystywanie. Więcej informacji w Polityce prywatności.
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 334 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lut 2012, 22:42 
uBabbler
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 12:30
Posty: 3849
Lokalizacja: WWa
Podziękował : 14 razy
Otrzymał podziękowań: 20 razy
Problem polega na tym że więcej jak 60npc nie wchodzi w interakcje między sobą... tz. można to wymusić ale wywala to Skyrima. Przy bitwie 100x100, 60 się bije reszta zamula (testowałem ;p) drugi największy problem to że Skyrim nie był do tego projektowany i o ile jak w filmiku wyżej nie ma problemu żeby wyświetlić 200 czy więcej npc na mapie to puszczenie ich w akcje jest nie realne ( z tego co ludzie testowali to nie ważne jakiego ma się kompa wymuszenie pojedynku 150 vs 150 npc zabije go na 100% a chwilę później samą grę )

Tak więc brawa dla kolesia który ustawiał te wszystkie moby żeby łapać ujęcia, syzyfowa praca.


btw. mod z DB mega ;D

_________________

HP Dv6 i7 2670QM / Radeon HD 6770M (2GB DDR5) / Kingston 16 GB DDR3 / Samsung 840 Evo 250GB / Windows 8.1
X1 Carbon i7 4600U / 2560 x 1440 / 8GB DDR3 /256 GB SSD /Windows 8.1
MacBook Pro Retina 13"/ i5 / Intel Iris / 8GB Ram / 256 SSD PCIe / OS X + Win8
__________
Peryferia
G9x // G710+
Razer Chimaera 5.1 // Razer Kraken Pro Black


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2012, 12:27 
root
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 21:26
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
Dobry cosplay http://www.jessicanigriofficial.com/new ... otography/ <szczerbaty>

_________________
i5 4670K | 6950@6970 2GB 950/5600 | 16GB Crucial 1600MHz CL9 Ballistix Sport | Asrock Z87 EXTREME4 | Xonar DX | TX650W | Samsung EVO MZ-7TE120BW 120GB | Samsung F3 1TB
Manjaro KDE4 | Windows 8.1 Pro
Obrazek


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2012, 14:42 
uMedic Master
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 22:00
Posty: 1823
Lokalizacja: Łorsoł
Podziękował : 11 razy
Otrzymał podziękowań: 16 razy
Fajne ma... yyy fajny strój <szczerbaty> .

_________________
PII 955BE | Gigabyte GA-970A-UD3 | Asus HD7770 DirectCU |
4GB Kingston HyperX 1333MHz CL9 | Samsung T166 320GB | OCZ Vertex 2 60GB | Chieftec 450W |
Aplus CS-XClio II | Samsung 2233BW 22" | A4T X-750F

Asus X53SV | i5-2410M | 8GB DDR3 | GT 540 | 750GB HDD


#2 at uVision Folding TEAM


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2012, 18:39 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 22:54
Posty: 4645
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 29 razy
Otrzymał podziękowań: 76 razy
Właśnie instaluję grę, jestem leniwy więc poproszę o mody, które warto wrzucić. Który mod z teksturami najlepszy itd.

_________________
4690K 4,5 GHz + Megahalems # Maximus VII Ranger # 2x4 GB # GTX 770 # Vertex 4 128 GB
ST2000DM001 # Fractal R4 # G-550 # CAL! # 2x U2414H # Illuminated + G9
ThinkPad X120e # E-350 1,6 GHz # 2x2GB # 320GB
I9505 + 32GB # NuForce NE-700M
Kindle Classic


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2012, 19:04 
root
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 21:26
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
Tak z grubsza, później jeszcze trochę dopiszę:

_________________
i5 4670K | 6950@6970 2GB 950/5600 | 16GB Crucial 1600MHz CL9 Ballistix Sport | Asrock Z87 EXTREME4 | Xonar DX | TX650W | Samsung EVO MZ-7TE120BW 120GB | Samsung F3 1TB
Manjaro KDE4 | Windows 8.1 Pro
Obrazek


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2012, 21:39 
UvBoinc
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 paź 2009, 07:56
Posty: 6519
Lokalizacja: Zgłobień
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy
A co myślicie o Skyrim Total Enhancement Mod Pack 1.4 ?
Paczka zawiera między innymi:
Cytuj:
• oficialny HighResTexturePack od Bethesda Softworks rozpakowany z plików .bsa i ręcznie wyselekcjonowany zestaw textur
• textury jakości HD całego otocznia i środowiska
• textury jakości HD miast i wiosek
• textury jakości HD jaskiń i ruin
• textury jakości HD podłoża
• ładniejsze góry i skały
• ładniejszy śnieg i realistyczny lód
• ładniejsze drzewa i roślinność
• lepszej jakości oddalony teren (ulepszony efekt LOD)
• lepszej jakości obiekty
• lepszej jakości meble
• lepszej jakości jedzenie
• lepszej jakości przedmioty
• lepszej jakości konie i siodła
• lepszej jakości wnętrza budynków
• ładniejszej jakości postacie w grze
• lepsze włosy, usta oraz skóra
• poprawione modele zwierząt
• poprawiony wygląd wilkołaka
• ładniejsze smoki
• lepszej jakości efekty specjalne
• nowa jakość oświetlenia
• lepszej jakości woda i efekty cząsteczkowe
• poprawiony efekt deszczu
• ładniejszy ogień
• ładniejsze niebo nocą
• lepsza krew
• szybsze i bardziej wytrzymałe konie
• poprawiony wygląd broni
• lepszej, jakości ubrania i zbroje
• lepszej, jakości chmury na niebie
• lepszej, jakości okna i witraże
• dodano nowe dźwięki i odgłosy przyrody, których poprzednio brakowało
• poprawione dźwięki atmosferyczne
• drogowskazy i szyldy z polskimi nazwami
• Bump Mapping otoczenia
• nowy lepszy wygląd stołów alchemicznych oraz baru
• lepszej, jakości książki oraz papier
• więcej roślinności
• ładniejsza flora
• ładniejsze owady
• dodane nowe efekt Fake Tessellation dla gór i skał
• dodano nowe efekty świetlne Lens Flare (oświetlenie inspirowane Crysis 2 i Battlefield 3)
• dodano lepsze rozproszenie światła
• dodano wyostrzenie obrazu, TrueHD dzięki czemu od teraz wszystkie szczegóły będę zdecydowanie lepiej widoczne (poprawa, jakości grafiki bez spadku wydajności)
• zwiększono wydajność gry dzięki zastosowaniu optymalizacji plików ini

oraz wiele innych „ulepszaczy”.

_________________
i5 4670K + BQ Dark Rock 3||Asus Vanguard||G.Skill Sniper 2x4GB 1600MHz CL9||MSI GTX760 TF OC
Samsung EVO 250GB + WD Red 2TB|||Plextor PX-L890SA||Asus Xonar DX||Antec HCP 850W||Fractal Design ARC Mini
Dell U2410||Logitech G700 + Tesoro Durandal Ultimate + Roccat Taito||Microlab Solo 6C + CAL!||DCP-560CN
TP-Link WDR3600 + TD-8816||Patriot Rage 8GB||PS3 Slim 320GB||Pad Xbox 360

ObrazekObrazek


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2012, 22:03 
root
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 21:26
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
Wolę samemu dobrać i ustawić to co mi pasuje, niż jakieś gotowe paczki :P Chociaż tą sprawdziłem i zaraz wywaliłem, zwyczajnie mi nie podeszła.

EDIT:
http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=2674
http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=85
http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=1875

_________________
i5 4670K | 6950@6970 2GB 950/5600 | 16GB Crucial 1600MHz CL9 Ballistix Sport | Asrock Z87 EXTREME4 | Xonar DX | TX650W | Samsung EVO MZ-7TE120BW 120GB | Samsung F3 1TB
Manjaro KDE4 | Windows 8.1 Pro
Obrazek


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2012, 22:51 
uBabbler
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 12:30
Posty: 3849
Lokalizacja: WWa
Podziękował : 14 razy
Otrzymał podziękowań: 20 razy
1. nie widać praktycznie różnicy
2... nie wiem nie instalowałem
3. do dupy zmienia kontrast i tyle

_________________

HP Dv6 i7 2670QM / Radeon HD 6770M (2GB DDR5) / Kingston 16 GB DDR3 / Samsung 840 Evo 250GB / Windows 8.1
X1 Carbon i7 4600U / 2560 x 1440 / 8GB DDR3 /256 GB SSD /Windows 8.1
MacBook Pro Retina 13"/ i5 / Intel Iris / 8GB Ram / 256 SSD PCIe / OS X + Win8
__________
Peryferia
G9x // G710+
Razer Chimaera 5.1 // Razer Kraken Pro Black


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2012, 22:52 
root
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 21:26
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
W tym http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=2674 nie widać różnicy? rotfl <lol2>

A co do trzeciego, to nie zmienia tylko kontrastu...

_________________
i5 4670K | 6950@6970 2GB 950/5600 | 16GB Crucial 1600MHz CL9 Ballistix Sport | Asrock Z87 EXTREME4 | Xonar DX | TX650W | Samsung EVO MZ-7TE120BW 120GB | Samsung F3 1TB
Manjaro KDE4 | Windows 8.1 Pro
Obrazek


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2012, 22:58 
uBabbler
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 paź 2009, 12:30
Posty: 3849
Lokalizacja: WWa
Podziękował : 14 razy
Otrzymał podziękowań: 20 razy
Nom, podchodzisz zabijasz siekierą idziesz dalej <szczerbaty> nie no serio zainstalowałem ale i tak słabo jest dalej ...

_________________

HP Dv6 i7 2670QM / Radeon HD 6770M (2GB DDR5) / Kingston 16 GB DDR3 / Samsung 840 Evo 250GB / Windows 8.1
X1 Carbon i7 4600U / 2560 x 1440 / 8GB DDR3 /256 GB SSD /Windows 8.1
MacBook Pro Retina 13"/ i5 / Intel Iris / 8GB Ram / 256 SSD PCIe / OS X + Win8
__________
Peryferia
G9x // G710+
Razer Chimaera 5.1 // Razer Kraken Pro Black


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 lut 2012, 23:25 
Peacemaker
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2009, 18:17
Posty: 7970
Lokalizacja: Brzezinka Średzka
Podziękował : 45 razy
Otrzymał podziękowań: 61 razy
Mi tam osobiście najbardziej podszedł nowy interfejs plecaka z moda którego jareszczek zapodał wyżej. Jutro zaionstaluję jeszcze tego poprawiającego krew, reszta póki co mnie nie interesi.

_________________
i5 2500K@4,5GHz + NOCTUA NH-U12P|ASROCK P67 PRO3|2x4GB G.SKILL TRIDENT X 2400MHz CL10
MSI GEFORCE GTX 770 |SAMSUNG 840 120GB + TOSHIBA 1TB|CORSAIR 520HXEU-520W|CM DOMINATOR 690|BENQ GW2750HM|MICROLAB SOLO 5C




Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2012, 17:15 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 22:54
Posty: 4645
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 29 razy
Otrzymał podziękowań: 76 razy
Pograłem chwilę, ściągam mody. Na razie nudno jest i średnio mi się podoba. Grafika brzydka, woda szczególnie, bohater nie ma głosu i w sumie nie mając styczności z wcześniejszymi częściami świat jest niezrozumiały dla mnie.

edit:
http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=607
ten mod normalnie Wam śmiga? Ja go wrzuciłem i mam crash, gra nie może się załadować.

_________________
4690K 4,5 GHz + Megahalems # Maximus VII Ranger # 2x4 GB # GTX 770 # Vertex 4 128 GB
ST2000DM001 # Fractal R4 # G-550 # CAL! # 2x U2414H # Illuminated + G9
ThinkPad X120e # E-350 1,6 GHz # 2x2GB # 320GB
I9505 + 32GB # NuForce NE-700M
Kindle Classic


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2012, 20:46 
Peacemaker
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2009, 18:17
Posty: 7970
Lokalizacja: Brzezinka Średzka
Podziękował : 45 razy
Otrzymał podziękowań: 61 razy
A to czasem nie ten mod który podawał wcześniej Jar3czek i który wymaga > 1GB VRAM-u ?

_________________
i5 2500K@4,5GHz + NOCTUA NH-U12P|ASROCK P67 PRO3|2x4GB G.SKILL TRIDENT X 2400MHz CL10
MSI GEFORCE GTX 770 |SAMSUNG 840 120GB + TOSHIBA 1TB|CORSAIR 520HXEU-520W|CM DOMINATOR 690|BENQ GW2750HM|MICROLAB SOLO 5C




Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2012, 20:58 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 22:54
Posty: 4645
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 29 razy
Otrzymał podziękowań: 76 razy
Tak też było w opisie, wersja lite śmiga bez problemu. Zaczyna mi się podobać ta gra :D

_________________
4690K 4,5 GHz + Megahalems # Maximus VII Ranger # 2x4 GB # GTX 770 # Vertex 4 128 GB
ST2000DM001 # Fractal R4 # G-550 # CAL! # 2x U2414H # Illuminated + G9
ThinkPad X120e # E-350 1,6 GHz # 2x2GB # 320GB
I9505 + 32GB # NuForce NE-700M
Kindle Classic


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2012, 22:12 
uActiv
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 maja 2010, 20:23
Posty: 1301
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Tak trochę mało świeże ale
http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Zma ... 38743.html


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2012, 22:43 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 22:54
Posty: 4645
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 29 razy
Otrzymał podziękowań: 76 razy
Jak macie ze stabilnością? Nie wywala? W ciągu godziny chyba ze 3 razy crasha miałem, może przez mody jakieś.

_________________
4690K 4,5 GHz + Megahalems # Maximus VII Ranger # 2x4 GB # GTX 770 # Vertex 4 128 GB
ST2000DM001 # Fractal R4 # G-550 # CAL! # 2x U2414H # Illuminated + G9
ThinkPad X120e # E-350 1,6 GHz # 2x2GB # 320GB
I9505 + 32GB # NuForce NE-700M
Kindle Classic


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2012, 23:41 
Peacemaker
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2009, 18:17
Posty: 7970
Lokalizacja: Brzezinka Średzka
Podziękował : 45 razy
Otrzymał podziękowań: 61 razy
U mnie skała (może dlatego że za wiele nie mam), patch 1.4 + High Resolution Texture Pack + SkyUI + Post Process Injector 2.1

_________________
i5 2500K@4,5GHz + NOCTUA NH-U12P|ASROCK P67 PRO3|2x4GB G.SKILL TRIDENT X 2400MHz CL10
MSI GEFORCE GTX 770 |SAMSUNG 840 120GB + TOSHIBA 1TB|CORSAIR 520HXEU-520W|CM DOMINATOR 690|BENQ GW2750HM|MICROLAB SOLO 5C




Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2012, 15:49 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 22:54
Posty: 4645
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 29 razy
Otrzymał podziękowań: 76 razy
Jak wygląda zależność co może nosić pomocnik? Mam Svena z 1. miasta i cokolwiek jemu dam to założy, jestem w stolicy, 2 laski mogły do mnie dołączyć, teraz Lydia, daję jej zbroję itd. i tego nie zakłada. Lepiej wtedy mieć Svena, który może wszystko mieć?

_________________
4690K 4,5 GHz + Megahalems # Maximus VII Ranger # 2x4 GB # GTX 770 # Vertex 4 128 GB
ST2000DM001 # Fractal R4 # G-550 # CAL! # 2x U2414H # Illuminated + G9
ThinkPad X120e # E-350 1,6 GHz # 2x2GB # 320GB
I9505 + 32GB # NuForce NE-700M
Kindle Classic


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2012, 19:40 
Peacemaker
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2009, 18:17
Posty: 7970
Lokalizacja: Brzezinka Średzka
Podziękował : 45 razy
Otrzymał podziękowań: 61 razy
Nie odpowiem Ci bo lecę solo, jakoś nie lubię jak ktoś mi się pod nogami plącze (tak samo zresztą jak w F3 i NW)

_________________
i5 2500K@4,5GHz + NOCTUA NH-U12P|ASROCK P67 PRO3|2x4GB G.SKILL TRIDENT X 2400MHz CL10
MSI GEFORCE GTX 770 |SAMSUNG 840 120GB + TOSHIBA 1TB|CORSAIR 520HXEU-520W|CM DOMINATOR 690|BENQ GW2750HM|MICROLAB SOLO 5C




Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2012, 21:37 
root
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 21:26
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
Każdy pomocnik może założyć zbroję, wybiera tą z najlepszymi parametrami, widocznie ta standardowa jest lepsza i temu nie zakłada.

_________________
i5 4670K | 6950@6970 2GB 950/5600 | 16GB Crucial 1600MHz CL9 Ballistix Sport | Asrock Z87 EXTREME4 | Xonar DX | TX650W | Samsung EVO MZ-7TE120BW 120GB | Samsung F3 1TB
Manjaro KDE4 | Windows 8.1 Pro
Obrazek


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2012, 23:30 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 22:54
Posty: 4645
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 29 razy
Otrzymał podziękowań: 76 razy
No dobra, to pomocnika na Lydię zmieniłem.
Teraz pytanie praktyczne: gdzie sprzedajecie rzeczy? Dla mnie najlepszy jest kupiec w Rzecznej Puszczy bo bierze wszystko bez wyjątku :D

_________________
4690K 4,5 GHz + Megahalems # Maximus VII Ranger # 2x4 GB # GTX 770 # Vertex 4 128 GB
ST2000DM001 # Fractal R4 # G-550 # CAL! # 2x U2414H # Illuminated + G9
ThinkPad X120e # E-350 1,6 GHz # 2x2GB # 320GB
I9505 + 32GB # NuForce NE-700M
Kindle Classic


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2012, 23:59 
uMedic Master
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 22:00
Posty: 1823
Lokalizacja: Łorsoł
Podziękował : 11 razy
Otrzymał podziękowań: 16 razy
Khajitowie na pewno kupują wszystko - w końcu to paserzy :P.
A poza tym to sprzedaję gdzie się da. W Pękninie na targowisku często, bo jest tam więcej osób, a jednej często kasy brakuje.

A co do pomocników. Denerwowała mnie Lydia, bo pakowała się w stado draugirów sama, więc ją w akademii zostawiłem. Jak wróciłem z questa to już jej nie było. Od tamtej pory jestem solo :D.

_________________
PII 955BE | Gigabyte GA-970A-UD3 | Asus HD7770 DirectCU |
4GB Kingston HyperX 1333MHz CL9 | Samsung T166 320GB | OCZ Vertex 2 60GB | Chieftec 450W |
Aplus CS-XClio II | Samsung 2233BW 22" | A4T X-750F

Asus X53SV | i5-2410M | 8GB DDR3 | GT 540 | 750GB HDD


#2 at uVision Folding TEAM


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2012, 00:27 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 22:54
Posty: 4645
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 29 razy
Otrzymał podziękowań: 76 razy
Zależy czy kazałeś jej poczekać czy podziękowałeś za współpracę, jeśli to drugie to będzie w tej sali gdzie jarl urzęduje w stolicy.

_________________
4690K 4,5 GHz + Megahalems # Maximus VII Ranger # 2x4 GB # GTX 770 # Vertex 4 128 GB
ST2000DM001 # Fractal R4 # G-550 # CAL! # 2x U2414H # Illuminated + G9
ThinkPad X120e # E-350 1,6 GHz # 2x2GB # 320GB
I9505 + 32GB # NuForce NE-700M
Kindle Classic


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2012, 00:51 
uMedic Master
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2009, 22:00
Posty: 1823
Lokalizacja: Łorsoł
Podziękował : 11 razy
Otrzymał podziękowań: 16 razy
Kazałem poczekać. Parę minut po zostawieniu jej tam jeszcze była (wyszedłem do innego pomieszczenia i wróciłem). Ale po 30 minutach już jej nie było.
Zabrałem od niej wszystkie moje itemy, więc żadna strata :P.

_________________
PII 955BE | Gigabyte GA-970A-UD3 | Asus HD7770 DirectCU |
4GB Kingston HyperX 1333MHz CL9 | Samsung T166 320GB | OCZ Vertex 2 60GB | Chieftec 450W |
Aplus CS-XClio II | Samsung 2233BW 22" | A4T X-750F

Asus X53SV | i5-2410M | 8GB DDR3 | GT 540 | 750GB HDD


#2 at uVision Folding TEAM


Góra
 Offline Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2012, 08:38 
Peacemaker
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2009, 18:17
Posty: 7970
Lokalizacja: Brzezinka Średzka
Podziękował : 45 razy
Otrzymał podziękowań: 61 razy
Mat48 napisał(a):
No dobra, to pomocnika na Lydię zmieniłem.
Teraz pytanie praktyczne: gdzie sprzedajecie rzeczy? Dla mnie najlepszy jest kupiec w Rzecznej Puszczy bo bierze wszystko bez wyjątku :D


Zakumpluj się z Gildią Złodzei, mają kupę kasy do wydania na wszystko co będziesz chciał sprzedać
Spoiler:
:D <szczerbaty>

_________________
i5 2500K@4,5GHz + NOCTUA NH-U12P|ASROCK P67 PRO3|2x4GB G.SKILL TRIDENT X 2400MHz CL10
MSI GEFORCE GTX 770 |SAMSUNG 840 120GB + TOSHIBA 1TB|CORSAIR 520HXEU-520W|CM DOMINATOR 690|BENQ GW2750HM|MICROLAB SOLO 5C




Góra
 Offline Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 334 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Skocz do: